fbpx
0 0
Brownie cappucino

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Blat
120 g Ciocolată neagră
85 g Unt
1 linguriță Ness
1 lingură Apă fiartă
100 g Zahăr
1 fiolă Esență vanilie
2 Ouă
115 g Făină fără gluten
1/2 linguriță Sare
90 g Miez de nucă
Crema
180 g Mascarpone
40 g Unt
100 g Zahăr pudră
1/2 fiolă Esență vanilie
1 linguriță Scorțișoară măcinată
Glazura
80 g Ciocolată
20 g Unt
50 ml Frișcă lichidă
1/2 lingură Apă fiartă
2 lingurițe Ness

Informații nutriționale

318 kcal
Calorii
12.8 g
Proteine
30.5 g
Carbohidrați
20.3 g
Grăsimi

Brownie cappucino

Am pregătit prajitura ideală de servit de Paște, pentru care o sa primiți complimente de la toți musafirii: brownie cappuccino.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Blat

  • Crema

  • Glazura

Instrucțiuni

Share

Pentru acastă rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Blat

Pentru blat se dizolvă ness-ul într-o lingură de apă fierbinte și se pune peste ciocolată la bain-marie. Se adaugă sarea, untul, zahărul, esenta de vanilie, faina, miezul de nucă tăiat în 4 și ouăle. Se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se introduce în cuptor pentru 25 de minute la 180 °C.

2
Gata

Într-un bol se mixează mascarpone-ul cu zahărul pudra și untul. Se adaugă esența de vanilie și scortișoara, iar crema se pune peste blatul de ciocolată. Se pune în frigider pentru minim 1h.

3
Gata

Glazura

Se dizolvă ness-ul în apă și se pune peste ciocolată la bain-marie, alături de unt și frișcă lichidă. Glazura se toarnă peste prăjitură, care se pune în frigider pentru 2h. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Chifle cu măsline
următorul
Pască cu brânză dulce
precendent
Chifle cu măsline
următorul
Pască cu brânză dulce