Ingrediente
-
Blat
-
120 g Ciocolată neagră
-
85 g Unt
-
1 linguriță Ness
-
1 lingură Apă fiartă
-
100 g Zahăr
-
1 fiolă Esență vanilie
-
2 Ouă
-
115 g Făină fără gluten
-
1/2 linguriță Sare
-
90 g Miez de nucă
-
Crema
-
180 g Mascarpone
-
40 g Unt
-
100 g Zahăr pudră
-
1/2 fiolă Esență vanilie
-
1 linguriță Scorțișoară măcinată
-
Glazura
-
80 g Ciocolată
-
20 g Unt
-
50 ml Frișcă lichidă
-
1/2 lingură Apă fiartă
-
2 lingurițe Ness
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
BlatPentru blat se dizolvă ness-ul într-o lingură de apă fierbinte și se pune peste ciocolată la bain-marie. Se adaugă sarea, untul, zahărul, esenta de vanilie, faina, miezul de nucă tăiat în 4 și ouăle. Se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se introduce în cuptor pentru 25 de minute la 180 °C. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Glazura |