fbpx
0 0
Ciocolată reinterpretată

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
400 g Ciocolată
100 g Unt
4 linguri Sirop de zahăr Zahăr dizolvat în apă fierbinte
15 g Roșcove pudră
1 linguriță Coajă rasă de portocală
100 g Biscuiți fără gluten tăiați în 4
50 g Caise
30 g Migdale
30 g Stafide
Pentru servit
blenduită cu 1 picătură de colorant alimentar verde Banană

Informații nutriționale

247 kcal
Calorii
26.5 g
Carbohidrați
14.9 g
Grăsimi
2.7 g
Proteine

Ciocolată reinterpretată

cu biscuiți, migdale și stafide

Un preparat similar cu salamul de biscuiți, care este făcut din ciocolată neagră, pudră de roșcove, caise, migdale și stafide. 🍫

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Pentru servit

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Se pune un bol la bain-marie și se adaugă ciocolata neagră, untul și siropul de zahăr. Când se topește ciocolata se adaugă coaja rasă de portocală și pudra de roșcove.

2
Gata

Se adaugă biscuiții fără gluten, rupți în bucăți mici, caisele, migdalele și stafidele. Se amestecă pentru câteva minute și se ia de pe foc.

3
Gata

Compoziția se transferă pe partea superioară a unei folii de plastic, rulându-se de sus în jos. Se închide la capete și se introduce în cuptor pentru aproximativ 3 ore. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Quesadilla cu cârnați și legume
următorul
Foi de placinta
precendent
Quesadilla cu cârnați și legume
următorul
Foi de placinta