Ingrediente
-
300 g Făină fără gluten
-
25 g Drojdie proaspată
-
210 ml Apă calduță
-
1/2 linguriță Zahăr
-
1 lingură Ulei de floarea soarelui
-
1 linguriță Sare
-
12 Măsline verzi
-
2 linguri Ulei virgin de măsline
-
10 g Nuci măcinate
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Formați 6 chifle folosind palma mâinii și transferați-le într-o tavă de copt, folosind un cuțit pentru a tăia o formă de “X” pe suprafața fiecărei chifle. Acoperiți tava și lăsați-le la crescut pentru încă 30 de minute. Ungeți chiflele cu uleiul de măsline și presărați nuca măcinată peste ele. Coaceți-le timp de 30 de minute la 200 °C. |
4
Gata
|