Săptămâna a 2-a de meniu complet fără gluten

Continuăm și a 2-a săptămână de meniu fără gluten cu încă 28 de preparate delicioase!
Puteți folosii acest buton pentru a vă abona la canalul nostru de Youtube:
Ziua 1
Începem a 2-a săptămână de meniu complet fără gluten cu o rețetă de chifle pufoase cu măsline verzi, de post și vegane.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/chifle-cu-masline/

Puteți să consumați chiflele de dimineața cu hummus-ul clasic din această rețetă. De asemenea, aceasta conține și o rețetă extrem de ușoară de tahini, pe care puteți să îl păstrați pentru o perioadă lungă de timp.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/3-tipuri-de-hummus/

La cina de astăzi o să pregătim o rețetă emblematică din bucătăria asiatică, orez prăjit cu broccoli, mocrovi, ciuperci și pui gătit în vin și miere.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/orez-prajit-cu-pui/

După rețeta delicioasă de la cină urmează să pregătim probabil cea mai ușoară rețetă de pe blogul nostru, la care nu trebuie decât să amestecați ingredientele, să o puneți la cuptor și să îi faceți o glazură.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/prajitura-cu-gem-vegana-si-fara-lactoza/
Ziua 2

Începem ziua a 9-a cu versiunea americană a clătitelor, servite cu înghețată, afine, căpșuni, zmeură și sirop de cocos.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/clatite-americane/

O rețetă ușoară de prânz, curry de pui cu ghimbir și lapte de cocos
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/curry-de-pui/

La cina de astăzi o să pregătim o rețetă emblematică din bucătăria asiatică, orez prăjit cu broccoli, mocrovi, ciuperci și pu
Încă îmi amintesc ziua când am gătit aceast burger cu ceapă caramelizată și bacon, începând să gătesc la ora 21:00 și terminând la 4 dimineața. Deoarece am vrut ca acest burger să fie perfect de la cap la coadă, am decis să îl fac de la 0 (chiflă, chiftea și compoziție).O rețetă cu adevărat specială!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/burger-fara-gluten-de-la-0/

Choux à la crème este preparatul ideal de mâncat după burger, fiind umplute cu cremă Chantilly și cremă de ciocolată neagră!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/choux-a-la-creme/
Ziua 3

Incepem lista ultimelor 16 preparate cu o simplă și savuroasă rețetă italienească, pâinici cu usturoi și mărar!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/paine-cu-usturoi/

La prânz facem tranziția de la bucătăria italienească la cea vietnameză, cu 2 tipuri de pachețele de primăvară: cu carne de pui și sos de avocado, respectiv cu legume și sos de soia.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/pachetele-de-primavara/

La cină o să servim un pui cremos umplut cu mozzarella, ciuperci, porumb și busuioc. O cină rapidă și savuroasă!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/pui-umplut-cu-mozzarella/

Terminăm ziua cu o rețetă extrem de simplă care necesită doar 3 ingrediente: ciocolată, lapte condensat și nucă
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/fudge-cu-ciocolata/
Ziua 4

Începem ziua cu câteva batoane proteice făcute din 4 tipuri de semințe, care vor fi gata în mai puțin de 30 de minute și care vă vor ajunge o perioadă lungă de timp!
Rețeta: htpps://www.retetefaragluten.ro/retete/batoane-cu-cereale/

La prânz ne întoarcem în Italia și servim o pizza napoletană cu salam, ardei, ciuperci, busuioc și parmezan.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/cina/pizza-napoletana/

Iar la cină facem o călătorie în Mexic și gătim unul dintre preparatele lor emblematice, care combină minim 8 gusturi diferite în acest taco cu guacamole, porumb, salată și cașcaval.
O să rămâneți plăcut suprinși de această combinație!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/tacos-cu-guacamole/

Terminăm ziua cu aceste delicioase brioșe cu ciocolată albă, fulgi de migdale, fructe liofilizate și stafide.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/briose-fara-gluten/
Ziua 5

Începem una dintre ultimele zile din a 2-a săptămâna cu una dintre cele mai cerute rețete fără gluten, lipii care pot fi folosite pentru a face quesadilla (rețeta), tacos (rețeta) sau orice wrap de mic dejun.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/lipie/

La prânz avem o altă rețetă simplă și gustoasă, chipsuri cu sos de smântănă, mărar și ardei cayenne!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/chipsuri-crocante/

Iar la cină o să pregătim una dintre primele rețete de pe blog, pachețele cu carne tocată de vită, brânză dulce și emmentaler.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/cina/pachetele-cu-carne-tocata/

Încheiem ziua cu o prăjitură extrem de gustoasă cu blat pufos de pudră de roșcove și cremă de mascarpone.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/prajitura-cu-crema-de-lapte/
Ziua 6

Astăzi ne începem ziua cu câteva turte pufoase, care pot fi servite cu oul poșat (micul dejun din ziua a 6-ea), cu curry-ul de pui (prânzul din ziua a 9-a) sau hash brown-ul din prima zi.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/turte/

La penultimul prânz din a 2-a săptămână o să servim o delicioasă friptură de miel cu sparanghel, fenicul, morcovi, spanac și roșii cherry.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/friptura-de-miel/

La cină facem un pas în bucătăria italienească, gătind aceste simple spaghette cu cârnați, ciuperci și busuioc!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/spagheti-cu-carnaciori-si-ciuperci/

Încheiem ziua cu o altă rețetă extrem de simplă de bomboane raffaello de post și vegane, care necesită doar 5 ingrediente: lapte de cocos, fulgi de migdale, zahar vanilinat, zahăr pudră și o esență de vanilie.
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/bomboane-raffaello-de-post/
Ziua 7

Am păstrat ce e mai bun pentru final, de aceea intrăm în ultima zi de meniu cu această pâină tradițională cu interior extrem de pufos și exterior crocant!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/paine-traditionala/

La ultimul prânz o să servim un burger de post și vegan cu ciuperci champignon, ardei, ceapă, roșii pasate, nucă și cartofi!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/chifle-cu-ou-benedict-posat-si-chiftea-vegana/

La ultima cină ne întoarcem în Italia și gătim un minunat flatbread cu sos aioli, bacon, roșii cherry, ridiche, castravete, mozzarella și cheddar!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/flatbread-cu-sos-aioli/

Ultimul dÎncheiem seria de 56 de preparate cu un desert clasic, eclere cu cremă de vanilie și ciocolată!
Rețeta: https://www.retetefaragluten.ro/retete/eclere-cu-vanilie-si-ciocolata/
Prima săptămână de meniu complet!
Canalul nostru de youtube:
Vă recomand următoarele articole de pe blogul nostru:
Un comentariu Ascunde comentariile
Comentariile sunt închise.
[…] A doua săptămână de meniu complet! […]