fbpx
0 0
Turtă dulce de post

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
250 g Făină de patiserie
1 linguriță Bicarbonat de sodiu
1 linguriță Scorțișoară măcinată
1 linguriță Guma de guar
1/2 Nucșoară
100 ml Ulei de floarea soarelui
200 g Miere
2 linguri Apă
Decor
Zmeură uscată
Căpșuni uscate
Ananas uscat
Coacăze negre

Informații nutriționale

293
Calorii
12g
Grăsimi
46.4 g
Carbohidrați
2 g
Proteine

Turtă dulce de post

Încă o simplă și apetisantă rețetă de post, cu puține ingrediente, pe care o puteți modela în orice formă doriți.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Decor

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Într-un castron se cerne făina, scortișoara, bicarbonatul de sodiu și opțional guma de guar. Se amestecă și se rade jumătate de nucșoară, adaugându-se uleiul.

2
Gata

Se adaugă mierea și 2 linguri de apă. Compoziția se înfășoară în folie de plastic și se pune la frigider pentru 30 de minute.

3
Gata

Turta se întinde cu un făcăleț între 2 hârtii de copt, într-o grosime de aproximativ 1 cm. Se introduc în cuptor pentru 15 minute la 180 °C.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Prăjitură cu nucă
următorul
Bomboane Raffaello de post
precendent
Prăjitură cu nucă
următorul
Bomboane Raffaello de post