fbpx
0 0
Salată cu quinoa

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
200 g Quinoa
10 Roșii cherry
20 g Fulgi de migdale
1/2 Castravete
1/2 Lime
1/2 legătură Pătrunjel
2 Ceapă verde
1 lingură Ulei virgin de măsline
20 g Stafide

Informații nutriționale

463 kcal
Calorii
14.4 g
Grăsimi
15.7 g
Proteine
64.9 g
Carbohidrați

Salată cu quinoa

STAFIDE ȘI FULGI DE MIGDALE

O salată ideală pentru un prânz rapid și delicios!

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Fulgii de quinoa se prăjesc într-o tigaie, la foc mediu, până devin aurii.

2
Gata

Se taie un castravete de mărimi medii în două și se decojește pe jumătate. Se scot sâmburii și se taie în bucăți mici. Pătrunjelul se taie cât mai mărunt, ceapa verde pe verticală în bucăți de 1cm. Roșiile se taie în două.

3
Gata

Legumele se amestecă într-un bol. Ulterior se adaugă stafidele și quinoa. Se amestecă încet cu mâinile și se adaugă sarea și piperul. La final se stoarce limeul și se stropește cu ulei de măsline. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Stir-fry cu taiței și pui
următorul
Tochitură de porc
precendent
Stir-fry cu taiței și pui
următorul
Tochitură de porc