fbpx
43 9
Ruladă de biscuiți

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Pentru aluatul de biscuiți
25g Făină fără gluten Click pe făină pentru un produs de calitate
5 Ouă
1 vârf de Sare
100g Zahăr
1 plic Zahăr vanilinat
50g Amidon de porumb
50g Amidon de cartofi
Pentru umplutură
250ml Smantână
50g Zahăr pudră
2 Lămâi

Informații nutriționale

6g
Proteine
28g
Carbohidrați
39g
Grăsimi
230
Calorii

Ruladă de biscuiți

cu lămâie

Un deliciu care nu trebuie sa fie ratat!

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Pentru aluatul de biscuiți

  • Pentru umplutură

Instrucțiuni

Share

Vă recomand să faceți puțin mai multă cremă pentru a avea in final o prăjitură mai cremoasă.

Pași

1
Gata

Cuptorul se preîncălzește la 180 ° C. Se pune hârtie de copt într-o tavă.

2
Gata

Pentru aluatul de biscuiți, se seprepară ouăle. Se bate bine albușul cu sarea. Într-un castron, gălbenușul se bate cu 100 g zahăr, până se formează spumă. Într-un alt castron se amestecă amidonul de cartofi, amidonul de porumb, făina fără gluten și se adaugă peste gălbenușul. Treptat se incorporează și albușul. Amestecul se toarnă în tava deja pregătită și se întinde uniform. Aluatul se coace cca 15 minute pe grătarul din mijloc al cuptorului.

3
Gata

Pentru umplutură, se rade coaja lămâilor și se stoarce sucul. Se bate bine smântâna și se amestecă cu zahărul vanilat, coaja de lămâie și patru linguri de suc de lămâie.

4
Gata

Se scoate blatul din cuptor, se întinde crema de smântână apoi rulați cu grijă prăjitura.

5
Gata

Înainte de servire, se lasă cel puțin o oră la frigider. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Trompete cu cremă de vanilie
următorul
Cornete cu ciocolată
precendent
Trompete cu cremă de vanilie
următorul
Cornete cu ciocolată