Ingrediente
-
Pentru aluatul de biscuiți
-
25g Făină fără glutenClick pe făină pentru un produs de calitate
-
5 Ouă
-
1 vârf de Sare
-
100g Zahăr
-
1 plic Zahăr vanilinat
-
50g Amidon de porumb
-
50g Amidon de cartofi
-
Pentru umplutură
-
250ml Smantână
-
50g Zahăr pudră
-
2 Lămâi
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Cuptorul se preîncălzește la 180 ° C. Se pune hârtie de copt într-o tavă. |
2
Gata
|
Pentru aluatul de biscuiți, se seprepară ouăle. Se bate bine albușul cu sarea. Într-un castron, gălbenușul se bate cu 100 g zahăr, până se formează spumă. Într-un alt castron se amestecă amidonul de cartofi, amidonul de porumb, făina fără gluten și se adaugă peste gălbenușul. Treptat se incorporează și albușul. Amestecul se toarnă în tava deja pregătită și se întinde uniform. Aluatul se coace cca 15 minute pe grătarul din mijloc al cuptorului. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|