Ingrediente
-
5 Lipie
-
Umplutură
-
60 g Unt
-
3 Ciuperci
-
1 Ardei roșu
-
1 Ardei galben
-
1 Morcov
-
1&1/2 Roșii
-
1&1/2 linguriță Sare
-
1&1/2 linguriță Piper
-
1 linguriță Paprika
-
300 g Cârnați semiafumați
-
50 g Smantână
-
100g Cheddar + Mozzarella
-
100g Emmental + Parmezan ras
-
Guacamole
-
3 Avocado
-
1/2 Ceapă
-
2 RoșiiDoar pulpa
-
2 Căței de usturoi
-
1 legătură Pătrunjel
-
1 Lime
-
1 linguriță Sare
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Într-o tigaie se pune o lipie fără gluten la foc mic, iar pe jumătatea din dreapta a ei se pun 2-3 linguri de compoziție și se trage partea stangă a lipiei peste. Se prăjește timp de 4-5 minute, întorcându-se frecvent. |
4
Gata
|