fbpx
0 0
Prăjitură din albuș

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
6 Albușuri
250 g Zahăr
1 linguriță Guma de guar
1 linguriță Otet de mere
2 linguri Amidon de porumb
1 lingură Roșcove pudră
50 g Căpșuni

Prăjitură din albuș

Astăzi am pregătit o prăjitură foarte simplă, cu 7 ingrediente sănătoase, ideală de făcut atunci când vă rămân albușuri nefolosite!

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pași

1
Gata

Albușurile se bat la viteză mare pentru câteva minute (asigurați-vă că nu exista urme de gălbenuș). Treptat se adaugă zahărul, linguriță cu linguriță și se mixează de fiecare dată pentru 15 secunde.

2
Gata

Se adaugă guma de guar, pudra de roșcove, amidonul de porumb și otețul de mere. Se mixează pentru încă 2 minute.

3
Gata

Compoziția se toarnă într-o tavă și se adaugă căpșunile. Se introduce în cuptor la 140 °C pentru 1 oră, sau până când trece de testul scobitorii.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
3 tipuri de hummus
următorul
Chipsuri crocante
precendent
3 tipuri de hummus
următorul
Chipsuri crocante