fbpx
83 8
Prăjitură cu unt și scorțișoară

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Pentru aluat
150g Făină fără gluten Click pe făină pentru un produs de calitate
75g Amidon de porumb
200g Unt
175g Zahăr
1 plic Zahăr vanilinat
4 Ouă
1 linguriță Praf de copt
Pentru umplutură
50g Unt
50g Zahăr
1 linguriță Scorțișoară măcinată
100g Nucă măcinată

Informații nutriționale

6g
Proteine
19g
Grăsimi
36g
Carbohidrați
371
Calorii
5g
Trans Fat
500
Calories

Prăjitură cu unt și scorțișoară

si scortișoară

O rețetă de desert foarte simpla si apetisantă, pe care o puteți termina in aproximativ 40 de minute.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Pentru aluat

  • Pentru umplutură

Instrucțiuni

Share

Pentru aceasta rețetă veți avea nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Pentru aluat

Pentru aluat, se mixează într-un castron untul, zahărul și zahărul vanilat, până devine spumos. Se adaugă treptat ouăle. Într-un alt castron se amestecă făina, amidonul și praful de copt, apoi se adaugă treptat amestecul de unt, zahăr și ouă. Cuptorul se preîncălzește la 180 ° C și se pune hârtie de copt într-o tavă.

2
Gata

Ornarea prajiturii

Aluatul se pune în tavă. Pentru umplutură, untul se așază deasupra în bucăți mici. Se amestecă zahărul cu scorțișoara și se presară peste aluat. La sfârșit, se distribuie nuca mărunțită.

3
Gata

Prăjitura se coace 20-25 de minute pe grătarul din mijloc al cuptorului preîncălzit.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

portofele carne tocata fara gluten
precendent
Pachețele cu carne tocată
lasagna fara gluten
următorul
Lasagna cremoasă
portofele carne tocata fara gluten
precendent
Pachețele cu carne tocată
lasagna fara gluten
următorul
Lasagna cremoasă