Ingrediente
-
Pentru aluat
-
150g Făină fără glutenClick pe făină pentru un produs de calitate
-
75g Amidon de porumb
-
200g Unt
-
175g Zahăr
-
1 plic Zahăr vanilinat
-
4 Ouă
-
1 linguriță Praf de copt
-
Pentru umplutură
-
50g Unt
-
50g Zahăr
-
1 linguriță Scorțișoară măcinată
-
100g Nucă măcinată
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Pentru aluatPentru aluat, se mixează într-un castron untul, zahărul și zahărul vanilat, până devine spumos. Se adaugă treptat ouăle. Într-un alt castron se amestecă făina, amidonul și praful de copt, apoi se adaugă treptat amestecul de unt, zahăr și ouă. Cuptorul se preîncălzește la 180 ° C și se pune hârtie de copt într-o tavă. |
2
Gata
|
Ornarea prajiturii |
3
Gata
|
Prăjitura se coace 20-25 de minute pe grătarul din mijloc al cuptorului preîncălzit. |