fbpx
0 0
Prăjitură cu nucă

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
300 g Făină de patiserie
250 ml Ulei
250 ml Apă minerală
2 linguri Cacao
1 Coajă rasă de portocală
1 Coajă de lămâie
150 g Zahăr
1 linguriță Sare
1 lingură Guma de guar
1 plic Praf de copt
100 g Nucă măcinată

Informații nutriționale

423 kcal
Calorii
30 g
Grăsimi
38.5 g
Carbohidrați
5.4 g
Proteine

Prăjitură cu nucă

de post

O delicioasă prăjitură de post, cu nuci, cacao și coajă de portocală.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Guma de guar, praful de copt si cacaoa fără gluten folosite în rețetă!

 

Pași

1
Gata

Se amestecă uleiul, apa minerală și zahărul.

2
Gata

Se adaugă coaja unei lămâi și a unei portocale, sarea, se cerne făina și se amestecă.

3
Gata

Se adaugă praful de copt și opțional guma de guar. Compoziția nu trebuie să arate neapărat ca cea din poza, este în regulă dacă este mai lichidă. Se toarnă jumătate din amestec într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

4
Gata

Peste cealaltă jumătate se adaugă 2 linguri de cacao cernută, se amestecă și se adaugă peste celaltă compoziție. Se acoperă cu nucă măcinată și se pune în cuptor pentru 40 min la 180 °C.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Gogoși de post
următorul
Turtă dulce de post
precendent
Gogoși de post
următorul
Turtă dulce de post