Ingrediente
-
Aluat
-
500g Făină fără glutenClick pe făină pentru un produs de calitate
-
200g Făină de porumbPuțeti folosi și făină de orez
-
1 plic Drojdie uscată
-
1 linguriță Sare
-
1 linguriță Zahăr
-
2 lingurițe Ulei
-
Topping
-
6-8 felii Salam
-
1/2 Ardei
-
150g Ciuperci
-
5 Frunze busuioc
-
100g Parmezan ras
-
2 lingurițe Ulei virgin de măsline
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Aluatul |
2
Gata
30 minute
|
AluatulCând aluatul a crescut, el se varsă pe blatul uns cu făină de porumb sau orez. Se adaugă oricâtă făină este nevoie până cănd aluatul devine manevrabil. Se formează bile de aluat de aproximativ 270g, și se înfășoară in folie de plastic. Aceste bile se pun la fridiger pentru minim 1 oră. (recomandat 6h). |
3
Gata
|
Blatul |
4
Gata
|
Alegerea toppingului |