fbpx
0 0
Pâine cu usturoi

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
430g Făină fără gluten
60g Apă calduță
1 plic Drojdie uscată
1 lingură Zahăr
15g Unt
60g Lapte
1 lingurită Sare
1 lingură Ulei
Topping
70g Unt topit
1/2 lingurită Sare
1/2 legătură Mărar
4 Căței de usturoi

Informații nutriționale

414
Calorii
33g
Grăsimi
148g
Carbohidrați
27g
Proteine

Pâine cu usturoi

O altă simplă și savuroasă rețetă italienească, care să vă lase gura apă, pâine cu usturoi și mărar.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Topping

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă de paine cu usturoi fara gluten aveți nevoie de următoarele:

 

Pași

1
Gata

Într-un bol se adaugă apa calduță, drojdia și zahărul și se lasă în repaus pentru 10 minute. Se adaugă untul, laptele, sarea, uleiul și treptat făina. Se amestecă până când aluatul nu mai este lipicios, iar dacă mai este nevoie se mai adaugă lapte. Aluatul se împarte în două părți egale.

2
Gata

Topping

Într-un bol se combină untul topit cu sarea, mărarul și usturoiul. Aluatul se taie în 8-10 bucăți de dimensiuni egale și se modelează cu palma până când prinde o formă circulară.

3
Gata

Bilele de aluat se trec prin amestecul de usturoi și se așează în tavă. Puteți să le întindeți pe toată lungimea tăvii sau să puneți unele peste altele, în mai multe nivele. Se acoperă cu un prosop și se lasă la crescut într-un loc cald, apoi se introduce în cuptor pentru 30 de minute la 170 °C.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Tacos cu guacamole
prânz
următorul
Cordon bleu
precendent
Tacos cu guacamole
prânz
următorul
Cordon bleu