fbpx
0 0
Pâine cu banane și alune

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
3 Banane
30 g Unt
120 g Miere
2 Galbenușuri
3 linguri Lapte
250 g Făină fără gluten
1 lingurită Praf de copt
1/2 linguriță Sare
100 g Alune Măcinate
1 Albușuri

Informații nutriționale

2446/10224
Calorii
57g
Proteine
56g
Grăsimi
332g
Carbohidrați

Pâine cu banane și alune

O rețetă unică cu o textură moale, această pâine cu banane și alune oferă un plus de energie într-o dimineață târzie!

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă de paine cu banane fara gluten aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Se curătă bananele și se zdrobesc cu o furculiță. Untul se topește într-o tigaie, iar piureul de banane se rumenește scurt. Compoziția rezultată se lasă la răcit.

2
Gata

Se separă ouăle. Mierea și gălbenușurile se bat cu mixerul într-un castron până se formează o spumă. Se adaugă laptele cu piureul de banane și se amestecă.

3
Gata

Într-un castron se amestecă făina, praful de copt, sarea și alunele. Într-un alt castron se bat bine albușurile.

4
Gata

Se încorporează treptat amestecul de făină peste prima compoziție. Cuptorul se preîncălzeșste la 180 °C, iar pe bara de jos a cuptorului se pune un vas cu apă neacoperit. Albușul bătut se amestecă în aluat.

5
Gata

Se unge forma cu unt și se toarnă aluatul. Lăsați-o la copt cca 60 de minute, apoi la răcit pentru 10 minute. Se scoate din formă și se lasă să se răcească complet.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Nuggets de pui
orez fiert fara gluten
următorul
Orez prăjit cu pui
precendent
Nuggets de pui
orez fiert fara gluten
următorul
Orez prăjit cu pui