O rețetă de macaroons sau macaroane fara gluten cu nucă de cocos care necesită doar 5 ingrediente și un timp de preparare de 15 minute!
Din păcate sunt atât de bune că le veți mânca în mai puțin de 5 minute.
Pentru a obține cel mai bun rezultat nuca de cocos trebuie sa stea ceva timp la frigider, pentru a se hidrata și înmuia.
Pentru aceste macaroane fara gluten aveți nevoie de următoarele:
Pași
1
Gata
Se separă un albuș de gălbenuș și se mixează până când devine rigid. Se adaugă treptat zahărul, mixând constant, până când zahărul este incorporat în amestec. Se adaugă sarea și esența de vanilie și mixați scurt. Se adaugă fulgii de cocos și se amestecă ușor. Bolul se acoperă cu folie de plastic și se introduce în cuptor pentru 2 ore, timp în care fulgii se vor hidrata.
2
Gata
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și cu ajutorul unei lingurițe se împarte amestecul în 16 părți egale. Acestea se modelează într-o formă cât mai rotundă și se introduc în cuptor pentru 15-20 de minute la 160 °C. Se lasă la răcit timp de 10 minute.
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Sunt de acord