fbpx
0 0
Hash browns cu bacon

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
3 Cartofi
5 Ouă
1 Ceapă
80 g Bacon
1&1/2 linguriță Sare
1&1/2 linguriță Piper
1 lingură Paprika
2 linguri Ulei virgin de măsline
30 g Unt
20 g Zahăr brun

Informații nutriționale

892
Calorii
54.6 g
Grăsimi
68.5 g
Carbohidrați
35.3 g
Proteine

Hash browns cu bacon

O combinație delicioasă de dulce și sărat, într-un mic-dejun copios.

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

O clasică rețetă americană de mic dejun, care combină dulcele cu săratul: hash brown fara gluten și bacon cu zahăr brun.

Aceasta este, de altfel, o rețetă foarte ușoară cu care să vă începeți ziua in cel mai bun mod, cu relativ puține ingrediente: cartofi, ceapă, ouă, bacon și condimente! 🥓

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Într-un bol se rad 2 cartofi de dimensiuni mari sau 3 de dimensiuni mici, respectiv o ceapă. Se adaugă 1 linguriță de sare, una de piper, 1 lingură de paprika și se amestecă. Se scoate tot lichidul din legume. Cu cât acestea vor fi mai uscate, cu atât hash brownul va fi mai crocant.

2
Gata

Într-o tigaie încinsă se adaugă 1 lingură de ulei de măsline și legumele. Se distribuie uniform și se prăjește 2-3 minute. Se pun cubulețe de unt pe marginea tigăii și hash brownul se întoarce cu ajutorul unei farfurii. Se prăjește 2-3 minute și pe cealaltă parte și se sparg 5 ouă peste acestea. Tigaia se introduce în cuptor pentru 6-8 minute la 180 °C.

3
Gata

În altă tigaie se adaugă 1 lingură de ulei de măsline, alături de sare, piper și zahăr brun. Se adaugă bacon-ul, care se prăjeste timp de 3-4 minute.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Covrigi bavarezi
următorul
Supă cu avocado
precendent
Covrigi bavarezi
următorul
Supă cu avocado