Ingrediente
-
3 Cartofi
-
5 Ouă
-
1 Ceapă
-
80 g Bacon
-
1&1/2 linguriță Sare
-
1&1/2 linguriță Piper
-
1 lingură Paprika
-
2 linguri Ulei virgin de măsline
-
30 g Unt
-
20 g Zahăr brun
Instrucțiuni
O clasică rețetă americană de mic dejun, care combină dulcele cu săratul: hash brown fara gluten și bacon cu zahăr brun.
Aceasta este, de altfel, o rețetă foarte ușoară cu care să vă începeți ziua in cel mai bun mod, cu relativ puține ingrediente: cartofi, ceapă, ouă, bacon și condimente! 🥓
Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Într-o tigaie încinsă se adaugă 1 lingură de ulei de măsline și legumele. Se distribuie uniform și se prăjește 2-3 minute. Se pun cubulețe de unt pe marginea tigăii și hash brownul se întoarce cu ajutorul unei farfurii. Se prăjește 2-3 minute și pe cealaltă parte și se sparg 5 ouă peste acestea. Tigaia se introduce în cuptor pentru 6-8 minute la 180 °C. |
3
Gata
|