fbpx
0 0
Flatbread cu sos aioli

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
250 g Făină fără gluten
2 lingurițe Zahăr
200 ml Apă calduță
1 lingură Ulei virgin de măsline
Aioli
3 lingurițe Maioneză
2 lingurițe Suc de lămâie
1 Căței de usturoi
1 lingură Ulei virgin de măsline
Topping
100 g Bacon
8 Roșii cherry
1 Ridiche
1 Castravete
125 g Mozzarella

Flatbread cu sos aioli

La această rețetă mergem în Italia și gătim un minunat flatbread cu sos aioli, bacon, roșii cherry, ridiche, castravete, mozzarella și cheddar! 😍

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Aioli

  • Topping

Instrucțiuni

Share
Întotdeauna am fost destul de critic cu preparatele pregătite pentru blog, menționând orice îmbunătățire în rețeta finală, pentru că voi să puteți obține cele mai bune rezultate.
Însă, pentru rețeta aceasta de flatbread cu bacon, mozzarella și sos aioli nu o să schimb absolut nimic, deoarece este absolut perfectă!

Pentru acest flatbread fara gluten aveți nevoie de următoarele:

 

Pași

1
Gata

Într-un bol se amestecă drojdia, apa călduță și zahărul. Se amestecă scurt și se lasă la activat pentru 10 minute. Apoi se cerne făina și guma de guar, se amestecă și se adaugă sarea și zahărul. Aluatul se frământă și se formează o bilă din el, care se lasă la dospit pentru 15 minute.

2
Gata

Într-un alt bol se adaugă maioneza, sucul de lămâie, usturoiul și treptat uleiul de măsline. Se amestecă pentru 30 de secunde.

3
Gata

Se presară făina și se întinde aluatul cu ajutorul unui făcăleț în forma dorită. Se întinde și sosul pe aluat și se introduce în cuptor pentru 6-7 minute la 200 °C. Apoi se adaugă feliile de bacon tăiate mărunt, castravetele tăiat în două, roșiile cherry tăiate în doua, ridichile tăiate în două, bucățelele de mozzarella și cheddar-ul ras. Se introduce în cuptor pentru alte 15 minute.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Bureți de vase
următorul
Mușuroi de cârtiță
precendent
Bureți de vase
următorul
Mușuroi de cârtiță