fbpx
0 0
Drob de post

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
20 g Făină fără gluten
40 g Nucă măcinată
3 Cartofi
2 Cepe
1 legătură Pătrunjel
2 linguri Ulei
3 lingurițe Sare
3 lingurițe Piper
100 g Ciuperci
6 Căței de usturoi

Informații nutriționale

241
Calorii
8.6 g
Grăsimi
37.1 g
Carbohidrați
7g
Proteine

Drob de post

cu cartofi

Primul preparat de post din această perioadă este un drob delicios, făcut din cartofi, nuci, ciuperci, ceapă și usturoi.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Ceapa se călește în ulei, la foc mediu. Este gata atunci când își schimbă culoarea în auriu.

2
Gata

Într-un bol se rad 3 cartofi de dimensiuni mari. Se adaugă ceapa, făina, usturoiul, pătrunjelul, nuca, ciupercile, 1 linguriță de sare și piper. Se amestecă și se gustă, iar dacă mai este nevoie se mai adaugă sare și piper.

3
Gata

Compoziția se transferă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se nivelează. Tava se pune în cuptor pentru 1h la 180 °C. Este gata când trece de testul scobitorii.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Turte
următorul
Gogoși de post
precendent
Turte
următorul
Gogoși de post