Ingrediente
-
300 g Făină de patiserie
-
120 g Zahăr pudră
-
5 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 fiolă Esență vanilie
-
5 g Praf de copt
-
1/2 linguriță Sare
-
1 linguriță Guma de guar
-
1/2 linguriță Otet de mere
-
250 ml Apă minerală
-
Glazură
-
200 g Zahăr pudră
-
20 g Pudră de roșcove
-
100 g Ciocolată
-
100 ml Apă
-
20 ml Ulei
-
Decor
-
200 g Nucă măcinată
-
Zmeură uscată
-
Ananas uscat
-
200 g Fulgi de cocos
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Într-un castron se amestecă făina, zahărul pudră, fulgii de cocos. Ulterior se adaugă uleiul, esența de vanilie, praful de copt, guma de guar (opțional), sarea, oțetul și apa minerală. Aluatul se transferă într-o tavă de copt de dimensiuni mici, tapetată cu hârtie de copt, și se introduce în cuptor pentru 30 de minute la 180 °C. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|