fbpx
0 0
Cubulețe de post

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
300 g Făină de patiserie
120 g Zahăr pudră
5 ml Ulei de floarea soarelui
1 fiolă Esență vanilie
5 g Praf de copt
1/2 linguriță Sare
1 linguriță Guma de guar
1/2 linguriță Otet de mere
250 ml Apă minerală
Glazură
200 g Zahăr pudră
20 g Pudră de roșcove
100 g Ciocolată
100 ml Apă
20 ml Ulei
Decor
200 g Nucă măcinată
Zmeură uscată
Ananas uscat
200 g Fulgi de cocos

Informații nutriționale

162 kcal
Calorii
20.6 g
Carbohidrați
2.9 g
Proteine
8.2 g
Grăsimi

Cubulețe de post

VEGANE

Aceste senzaționale cuburi de post (vegane) au un înveliș crocant de nucă măcinată, fulgi de cocos și fructe liofilizate.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

  • Glazură

  • Decor

Instrucțiuni

Share

Pentru aceasta prajitura de post fara gluten aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Într-un castron se amestecă făina, zahărul pudră, fulgii de cocos. Ulterior se adaugă uleiul, esența de vanilie, praful de copt, guma de guar (opțional), sarea, oțetul și apa minerală. Aluatul se transferă într-o tavă de copt de dimensiuni mici, tapetată cu hârtie de copt, și se introduce în cuptor pentru 30 de minute la 180 °C.

2
Gata

Într-o oală se dau în clocot apa și uleiul. Într-un bol se amestecă zahărul pudră cu pudra de roșcove și se toarnă apa și uleiul peste ele. Se amestecă și se toarnă înapoi în oală. Se adaugă ciocolata și se fierb pentru 4-5 minute, până când compoziția începe să se îngroașe.

3
Gata

Prăjitura se taie în 3-4 rânduri de cubulețe, în funcție de preferințele voastre de mărime. Cubulețele se pun în oală și după aceea se trec prin nucă măcinată sau fulgi de cocos.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
3 tipuri de ciabatta
următorul
Supă cremă de ciuperci
precendent
3 tipuri de ciabatta
următorul
Supă cremă de ciuperci