fbpx
0 0
Cordon bleu

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
800 g Piept de pui
1 & 1/2 lingurită Sare
1 lingurită Piper
2 lingurițe Cimbru
12 felii Cașcaval
6-8 felii Muschi file
100 g Făină fără gluten
3 Ouă Bătute
100 g Pesmet fără gluten
Sos
3 linguri Unt
3 Căței de usturoi
3 linguri Făină fără gluten
460 g Lapte
60g Muștar
100 g Parmezan ras
1 lingurită Sare
1 lingurită Piper

Informații nutriționale

754
Calorii
30g
Grăsimi
54g
Carbohidrați
64g
Proteine

Cordon bleu

cu sos de muștar

Puiul poate fi încorporat în aproape orice mâncare și gătit în 1000 de feluri. Astăzi am pregătit o versiune mai elegantă a unui pui prăjit, un delicios cordon bleu, crocant și cremos, cu sos de muștar!

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

    Ingrediente

    • Sos

    Instrucțiuni

    Share

    Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

    Ingredientele folosite de noi, fără gluten!

    Instagram-ul nostru!

    Pași

    1
    Gata

    Se combină cimbrul cu sarea și piperul. Bucățile de piept de pui se ung cu aceste condimente și se pun, pe rând, între 2 folii de plastic. Acestea se bat cu un ciocan de bucătărie sau cu un făcăleț, până la grosimea de 1cm. Se ridică prima folie de plastic, iar pe bucata de piept se asează 2 felii de cașcaval, 2 felii de mușchi sau prosciutto și încă 2 de cașcaval. Pieptul se rulează, se înfășoară în folia de plastic și se pune în frigider timp de 30 de minute.

    2
    Gata

    Puiul rece se trece prin făină, apoi prin oul bătut și apoi prin pezmet.

    3
    Gata

    Se prăjește timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când își culoarea în maro auriu.

    4
    Gata

    Într-o tigaie se topește untul împreună cu usturoiul și apoi făina. Se amestecă timp de 1 minut, se adaugă laptele și se amestecă continuu. Apoi se adaugă laptele și se amestecă până la îngroșare. Adăuga-ți muștarul, sarea, piperul și parmezanul. Se amestecă încă 1 minut. Poftă bună!

    Radu

    Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

    precendent
    Pâine cu usturoi
    următorul
    Ruladă de căpșuni
    precendent
    Pâine cu usturoi
    următorul
    Ruladă de căpșuni