fbpx
0 0
Choux a la creme

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Aluat Choux
70 g Făină de patiserie
70 g Unt
1 linguriță Guma de guar
150 ml Lapte
3 Ouă
Umplutură
210 ml Frișcă lichidă
30 g Zahăr
1 fiolă Esență vanilie
Cremă de ciocolată
30 g Unt
120 g Ciocolată
90 ml Lapte
Topping
Zmeură uscată

Informații nutriționale

128
Calorii
10.8 g
Carbohidrați
8.5 g
Grăsimi
2.4 g
Proteine

Choux a la creme

Choux à la crème aurii, rapide și delicioase.
Acestea sunt umplute cu cremă Chantilly, care este contrastată perfect de către crema de ciocolată neagră. 🍫

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Aluat Choux

  • Umplutură

  • Cremă de ciocolată

  • Topping

Instrucțiuni

Share
Choux a la creme (profiterol fara gluten) rapide și delicioase.
Acestea sunt umplute cu cremă Chantilly, care este contrastată perfect de către crema de ciocolată neagră.
Pentru acestă rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Într-un bol se cerne făina și se pune o tigaie de dimensiuni mici la foc mediu. Peste aceasta se adaugă untul și laptele. Când untul s-a topit se adaugă și făina, iar amestecul se fierbe pentru 1 minut.

2
Gata

Compoziția se transferă într-un bol și se adaugă treptat 3 ouă. Se mixează la viteză mică după fiecare. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se formează 16 biluțe din compoziție. Se introduc la cuptor pentru 20 de minute la 200 °C.

3
Gata

Pentru crema Chantilly se bate frișca cu un mixer și se adaugă treptat zahărul și esența de vanilie. Pentru crema de ciocolată se pune o oală mică pe foc, împreună cu untul, ciocolata și laptele. Se amestecă până se obține o cremă groasă.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Cheesecake ars
următorul
Bulgărași de cacao
precendent
Cheesecake ars
următorul
Bulgărași de cacao