Ingrediente
-
Burger vegan
-
3 Ciuperci champignon
-
1 Ardei roșu
-
1 Castravete
-
1 Ceapă
-
1 Căței de usturoi
-
3 linguri Pastă de tomate
-
50 g Făină fără gluten
-
50 g Nucă măcinată
-
Pentru servire Maionezăsau ketchup
-
2 Cartofi
-
Ou poșat
-
15 g Ruccola
-
2 Ouă
-
Câteva felii Ardei roșu
-
5 g Parmezan ras
-
Sos Hollandaise
-
2 Galbenușuri
-
1 lingură Apă
-
1 linguriță Otet de mere
-
1/2 lingurită Sare
-
1/2 lingurită Piper
-
1 lingură Ulei virgin de măsline
-
60 ml Unt topit
-
2 felii Muschi file
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Burger vegan |
2
Gata
|
Pentru chifle puteți să folosiți pe cele de la Schar care sunt foarte moi și gustoase. Acestea trebuie tăiate pe orizontală și prăjite într-o tigaie. Se adaugă și chiftelele împreună cu lingură de ulei de măsline și se prăjesc pentru 6-7 minute. Chiflele se ung cu maioneză sau ketchup (sau combinate) și se pune chifteaua, iar alături de ele inele de ceapă și feliile de castraveți. |
3
Gata
|
Oul poșatSunt 2 metode în care puteți poșa oul. În prima puneți apă la fiert într-o oală și înainte ca aceasta să ajungă la punctul de fierbere, creați un vârtej în mijlocul apei. Se reduce focul, se adaugă oul și se fierbe pentru 5 minute. |
4
Gata
|
Sos hollandaise |
5
Gata
|