Ingrediente
-
Burger vegan
-
3 Ciuperci champignon
-
1 Ardei roșu
-
1 Castravete
-
1 Ceapă
-
1 Căței de usturoi
-
3 linguri Roșii pasate
-
50 g Făină fără gluten
-
50 g Nucă măcinată
-
2 Cartofi
-
Ou poșat
-
2 Chifle
-
15 g Ruccola
-
2 Ouă
-
5 g Parmezan ras
-
Ou benedict
-
3 felii Muschi file
-
2 Chifle
-
Sos hollandaise
-
2 Ouă
-
1 linguriță Otet de mere
-
1/2 liingurită Sare
-
1/2 liingurită Piper
-
60 ml Unt topit
-
1 lingură Apă
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Burger vegan |
2
Gata
|
Pentru chifle puteți să folosiți pe cele de la Schar, sau pe cele de mai jos. Acestea trebuie tăiate pe orizontală și prăjite într-o tigaie. Se adaugă și chiftelele împreună cu lingură de ulei de măsline și se prăjesc pentru 6-7 minute. Pentru burger se dau chiflele cu maioneză sau ketchup (sau combinate) și se pune chifteaua, alături de inele de ceapă și castraveți. |
3
Gata
|
Oul poșatSunt 2 metode în care puteți poșa oul. În prima puneți apă la fiert într-o oală și înainte ca aceasta să ajungă la punctul de fierbere, creați un vârtej în mijlocul apei. Se reduce focul, se adaugă oul și se fierbe pentru 5 minute. |
4
Gata
|
Sos hollandaise |
5
Gata
|