fbpx
0 0
Chifle cu ou benedict, poșat și chiftea vegetală

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Burger vegan
3 Ciuperci champignon
1 Ardei roșu
1 Castravete
1 Ceapă
1 Căței de usturoi
3 linguri Pastă de tomate
50 g Făină fără gluten
50 g Nucă măcinată
Pentru servire Maioneză sau ketchup
2 Cartofi
Ou poșat
15 g Ruccola
2 Ouă
Câteva felii Ardei roșu
5 g Parmezan ras
Sos Hollandaise
2 Galbenușuri
1 lingură Apă
1 linguriță Otet de mere
1/2 lingurită Sare
1/2 lingurită Piper
1 lingură Ulei virgin de măsline
60 ml Unt topit
2 felii Muschi file

Informații nutriționale

131 kcal
Calorii
20.5 g
Carbohidrați
4.1 g
Grăsimi
4.9 g
Proteine

Chifle cu ou benedict, poșat și chiftea vegetală

Cea mai importantă masă din zi este asigurată de acest ou Benedict, poșat și de chifteaua vegană cu ciuperci și usturoi.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

  • Burger vegan

  • Ou poșat

  • Sos Hollandaise

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Burger vegan

Se taie legumele în bucâți mici, se amestecă într-un bol și se rad cartofii. Se adaugă faina, nuca măcinată și roșiile pasate, formându-se chiftelele.

2
Gata

Pentru chifle puteți să folosiți pe cele de la Schar care sunt foarte moi și gustoase. Acestea trebuie tăiate pe orizontală și prăjite într-o tigaie. Se adaugă și chiftelele împreună cu lingură de ulei de măsline și se prăjesc pentru 6-7 minute. Chiflele se ung cu maioneză sau ketchup (sau combinate) și se pune chifteaua, iar alături de ele inele de ceapă și feliile de castraveți.

3
Gata

Oul poșat

Sunt 2 metode în care puteți poșa oul. În prima puneți apă la fiert într-o oală și înainte ca aceasta să ajungă la punctul de fierbere, creați un vârtej în mijlocul apei. Se reduce focul, se adaugă oul și se fierbe pentru 5 minute.
Pentru a 2-a metodă, puneți apă la fiert într-o tigaie cu 1 lingură de oțet și când aceasta ajunge la punctul de fierbere adăugați ouăle. Se închide focul și se lasă la fiert 5 minute.

4
Gata

Sos hollandaise

Pentru sosul Hollandaise separați 2 ouă, apoi adăugați gălbenușurile într-un bol care se pune la bain-marie. Adăugați 2 lingurițe de apă și una de oțet peste el, și treptat untul topit. Este gata când se îngroașă!

5
Gata

Chiflele se prăjesc scurt în ulei de măsline, apoi mușchiul țigănesc. Pentru oul poșat primul strat este de ruccola, apoi oul și peste parmezan ras. Pentru oul benedict, primul stra este mușchiul apoi oul poșat și sosul hollandaise. Poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Spaghete bucatini cu ton
următorul
Fudge cu ciocolată
precendent
Spaghete bucatini cu ton
următorul
Fudge cu ciocolată