Ingrediente
-
250g Făină fără gluten
-
2 lingurițe Praf de copt
-
1/2 linguriță Sare
-
150g Brânză dulce
-
6 linguri Lapte
-
1 Ou
-
6 linguri Ulei de rapiță
-
Seminte de floarea soareluiPentru presărat
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron. Într-un alt castron, amestecați ingredientele umede, brânza, laptele, ouăle și uleiul. Compoziția se amestecă treptat cu amestecul de făină și apoi se frământă cu mâinile sau cu un mixer până când se formează un aluat uniform. Dacă este prea lipicios, adăugați mai multă făină. |
2
Gata
|
Preîncălziți cuptorul la 200 ° C. Împărțiți aluatul în 10 bucăți mari de aceeași dimensiune, apoi formați bile cu mâinile umede. Nu uitați să puneți hârtie de copt în tavă și apoi așezați chiflele deasupra. Folosiți un cuțit pentru a le tăia în formă de cruce și presărați semințe de floarea-soarelui. Apăsați ușor semințele în aluat. |
3
Gata
|