Ingrediente
-
250g Făină fără gluten
-
1 plic Praf de copt
-
150g Ciocolată
-
3 Ouă
-
110g Zahăr
-
1/2 plic Zahăr vanilinat
-
1 lingură Guma de guar
-
5 linguri Apă
-
UntPentru uns
-
6 linguri DulceațăPentru uns
-
110 ml Ulei de rapiță
-
Decor
-
Pentru presărat Zahăr pudră
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
Aluat |
2
Gata
|
Aluat combinat cu cremă |
3
Gata
|
Tăierea checuluiSe toarnă aluatul în formă și se coace pe grătarul din mijlocul cuptorului timp de aproximativ 35 de minute. Se lasa la răcit în formă, apoi se scoate și se taie o dată pe orizontală. Ungeți partea inferioară a tortului cu dulceață, așezați partea superioară peste cealaltă și apăsați ferm. Se presară zahăr pudră. |