Ingrediente
-
175 g Făină de patiserie
-
3 Ouă
-
125g Zahăr
-
1 plic Zahăr vanilinat
-
125g Untplus pentru uns forma
-
200 ml Smantână
-
70g Lapte
-
1 lingurită Bicarbonat de sodiu
-
1 plic Praf de copt
-
1 lingură Guma de guar
-
1/2 lingură Cacao
-
1 lingură Lapte
-
Decor
-
cernut Zahăr pudră
-
Mix fructe
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Cuptorul se preîncălzește la 180 °C, iar forma de copt se unge cu unt. Într-un alt castron se amestecă făina cu bicarbonatul de sodiu și praful de copt, apoi se amestecă treptat cu compoziția de ou, zahăr și unt. Jumătate din aluat se toarnă în forma de copt. Aluatul rămas se amestecă cu cacaoa și cu o lingură de lapte, apoi se toarnă și el în formă. Trasați spirale cu furculită prin ambele straturi de aluat, pentru a combina bine cele două culori ale aluatului. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Ingrediente |