Ingrediente
-
140 g Făină de patiserie
-
120 g Zahăr
-
3 Ouă
-
3 lingurițe Suc de lămâie
-
2 lingurițe Coaja de lamaie
-
1/2 linguriță Sare
-
1/2 lingură Praf de copt
-
1/2 lingură lingură Gumă de guar
-
Câteva picături Colorant verde și galben
-
1/2 linguriță Esență de vanilie
-
2 lingurițe Gem
-
Spuma
-
1 Albuș
-
2 linguri Zahăr
-
1 linguriță Suc de lămâie
-
1/2 linguriță Esență de vanilie
Instrucțiuni
Ați rămas cumva fără bureți de vase?
Este prima oară când fac o prăjitură de genul asta, dar cu siguranță nu și ultima.
Știți care este cea mai buna parte? Când o să terminați de mâncat, nu mai e nevoie să vă spălați farfuria.
Pentru acești bureți de vase fara gluten aveti nevoie de următoarele:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Transferați o treime din compoziție într-un alt bol și adăugați câteva picături de colorant alimentar verde peste ea, amestecând. Repetați același procedeu și celelalte 2 treimi de compoziție. Acestea se transferă individual în 2 tăvi de copt și se nivelează în formă de pătrat. Cea verde se introduce la cuptor pentru 10 minute la 160 °C, iar lângă ea cea galbenă, pentru 15 minute. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|