fbpx
0 0
Bulgărași de cacao

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
300 g Biscuiți fără gluten
250 g Zahăr
100 g Unt
50 g Cacao
50 g Stafide
120 ml Lapte
50 g Nucă măcinată
2 fiole Esență de rom
15 Afine
Decor
50 g Fulgi de cocos
cateva frunze mentă

Informații nutriționale

145 kcal
Calorii
6.7 g
Grăsimi
22.2 g
Carbohidrați
1.5 g
Proteine

Bulgărași de cacao

În mod cert unul dintre cele mai simple și savuroase deserturi! 

Caracteristici:
  • Gluten Free
Bucătărie

Ingrediente

  • Decor

Instrucțiuni

Share
Bulgărașii de ciocolată cu nucă de cocos necesită un timp scurt de preparare și puține ingrediente! 🥥
Tot ce trebuie să faceți este să măcinați biscuiții fără gluten și să adăugați restul ingredientelor peste ei, formând bulgărașii.
În mod cert unul dintre cele mai simple și savuroase deserturi!
Pentru această rețetă de bulgarasi fara gluten aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Înt-un bol se adaugă stafidele, care se scufundă în esența de rom. Se adaugă într-un blender biscuiții și se macină complet, până când se transformă în frimituri. Într-o oală de dimensiuni mici se adaugă zahărul, untul și laptele, iar acestea se topesc până când tot amestecul devine lichid.

2
Gata

Într-un bol se adaugă biscuiții, stafidele, cacaoa și nuca măcinată. Peste ele se toarnă treptat amestecul lichid, iar după ce acesta s-a încorporat, bolul se introduce în frigider sau congelator pentru 10 minute.

3
Gata

În centrul bulgărașului se pune o afină sau vișină și se modelează în formă de bilă. Se trec prin fulgi de nucă de cocos și se introduc în frigider pentru alte 30 de minute. Vă urez spor la gătit și poftă bună!

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

patiserie
precendent
Choux a la creme
următorul
Pâine tradițională
patiserie
precendent
Choux a la creme
următorul
Pâine tradițională