Bulgărașii de ciocolată cu nucă de cocos necesită un timp scurt de preparare și puține ingrediente!
Tot ce trebuie să faceți este să măcinați biscuiții fără gluten și să adăugați restul ingredientelor peste ei, formând bulgărașii.
În mod cert unul dintre cele mai simple și savuroase deserturi!
Pentru această rețetă de bulgarasi fara gluten aveți nevoie de următoarele:
Pași
1
Gata
Înt-un bol se adaugă stafidele, care se scufundă în esența de rom. Se adaugă într-un blender biscuiții și se macină complet, până când se transformă în frimituri. Într-o oală de dimensiuni mici se adaugă zahărul, untul și laptele, iar acestea se topesc până când tot amestecul devine lichid.
2
Gata
Într-un bol se adaugă biscuiții, stafidele, cacaoa și nuca măcinată. Peste ele se toarnă treptat amestecul lichid, iar după ce acesta s-a încorporat, bolul se introduce în frigider sau congelator pentru 10 minute.
3
Gata
În centrul bulgărașului se pune o afină sau vișină și se modelează în formă de bilă. Se trec prin fulgi de nucă de cocos și se introduc în frigider pentru alte 30 de minute. Vă urez spor la gătit și poftă bună!
Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare al acestor informații. Sunt de acord