fbpx
0 0
Brownies cu nucă

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
250g Unt
250g Ciocolată amăruie
5 Ouă
250g Zahăr
250g Făină de teff
100g Nuci măcinate
1 plic cu tartrat de potasiu Praf de copt Cumpărați de aici
150g Ciocolată cu lapte
12 Jumătăți de nuci
Covrigei
Biluțe multicolore

Informații nutriționale

473
Calorii
9g
Proteine
28g
Grăsimi
40g
Carbohidrați

Brownies cu nucă

Cea mai zemoasă negresă fără gluten cu o textură fină de ciocolată amăruie.

Caracteristici:
  • Gluten Free

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pași

1
Gata

Se preîncălzește cuptorul la 160°C şi se pune hârtie de copt într-o tavă. Untul se pune într-o oală pentru a se topi. Ciocolata amăruie se rupe bucăți și se adaugă peste unt. Se topesc la foc mic, apoi se toarnă într-un castron. Ouăle și zahărul se amestecă și se adaugă treptat.

2
Gata

În alt castron se amestecă făina de teff, nucile și praful de copt și se incorporează treptat în compoziția de unt și ciocolată, amestecându-se până se formează un aluat omogen. Aluatul se toarnă în tavă și se întinde uniform. Se coace 50-60 minute la cuptor.

3
Gata

Pentru glazură, se topește ciocolata de lapte la Bain-Marie. Prăjitura fierbinte se acoperă imediat cu ciocolată și apoi cu jumătățile de nuci, covrigei și biluțe colorate fără gluten. Se lasă la răcit.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

churros fara gluten
precendent
Churros cu ciocolată
următorul
Burger de la 0
churros fara gluten
precendent
Churros cu ciocolată
următorul
Burger de la 0