fbpx
0 0
Blinele cu zucchini

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
Blinele
2 Zucchini
100 g Făină fără gluten
100 g Porumb
3 Căței de usturoi
2 Șalote
Câteva Frunze busuioc
1 Ceapă verde
1 linguriță Paprika
1 linguriță Sare
1 linguriță Piper
1 lingură Ulei virgin de măsline
1 lingură Apă
Sos tzatziki
300 g Iaurt
1/2 Castravete
1 linguriță Lime
3 Căței de usturoi
1/2 legătură Mărar
1 lingură Ulei virgin de măsline
1 linguriță Sare
1 linguriță Piper
4 frunze mentă

Informații nutriționale

344 kcal
Calorii
11.9 g
Grăsimi
50.3 g
Carbohidrați
10.7 g
Proteine

Blinele cu zucchini

Astăzi am pregătit o excepțională combinație de blinele cu zucchini și sos tzatziki.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

  • Blinele

  • Sos tzatziki

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Într-un bol se rad 2 zucchini și se lasă 15 minute să își scurgă sucul propriu, apoi se trec printr-o strecurătoare. Se adaugă porumbul, usturoiul, șalotele, frunzele de busuioc, ceapa verde, paprika, sarea, piperul și treptat făina. Dacă credeți că compoziția nu se va ține, se mai adaugă făină, alături de 1 lingură de ulei de măsline și una de apă.

2
Gata

Se formează blinele și se pun la prăjit într-o tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline. Vor fi gata după 5 minute.

3
Gata

Sos tzatziki

Pentru sos se amestecă într-un bol iaurtul grecesc, castravetele tăiat bucățele, usturoiul mărunțit, mărarul, menta, uleiul de măsline, sucul limeului, sarea și piperul.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Pachețele cu brânză dulce
următorul
Spaghete bucatini cu ton
precendent
Pachețele cu brânză dulce
următorul
Spaghete bucatini cu ton