fbpx
0 0
Bomboane Raffaello de post

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
400 g Lapte de cocos
100 g Migdale măcinate
1/2 linguriță Zahăr vanilinat
3 lingurițe Zahăr pudră
1 fiolă Esență vanilie
Căpșuni uscate
Biluțe multicolore
80 g Fulgi de cocos

Informații nutriționale

83 kcal
Calorii
7.9 g
Grăsimi
2.9 g
Carbohidrați
1.5 g
Proteine

Bomboane Raffaello de post

Vegane

A 5-ea rețeta de post este una specială, bomboane Raffaello cu lapte de cocos. 🥥

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Vegan
Bucătărie

Ingrediente

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Laptele de cocos se ține în frigider sau congelator pentru minim 1 oră. Într-un bol se transferă doar partea solidă a laptelui, cea lichidă nefiind potrivită pentru această rețetă. Se adaugă zahărul pudră și cel vanilinat, amestecându-se.

2
Gata

Se adaugă fulgii de migdale măcinați și cei de cocos, alături de fiola de esența de vanilie. Compoziția se ține în frigider pentru 1 oră.

3
Gata

Se formează bomboanele cu ajutorul unei lingurițe și apoi se trec prin fulgi de cocos. Dacă considerați că bomboanele sunt prea moi, se mai țin 30 de minute în frigider.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Turtă dulce de post
următorul
3 tipuri de ciabatta
precendent
Turtă dulce de post
următorul
3 tipuri de ciabatta