fbpx
0 0
Tacos cu guacamole

Distribuie pe rețelele tale"

Sau poți copia și distribui această adresă

Ingrediente

Ajustează porția
800 g Carne tocată de vită Sau amestec vită/porc
2 lingurițe Sare
2 lingurițe Piper
2 lingurițe Ulei virgin de măsline
1 lingură Cumin
1 Lime
1/2 Ceapă
1 lingură Cimbru
500 g Roșii pasate
Guacamole
1/2 Ceapă
2 Roșii Doar pulpa
2 Căței de usturoi
1 legătură Pătrunjel
1 Lime
1 Avocado
1 lingurită Sare
Topping
Pentru presărat Cașcaval
30g Porumb
30g Salată
1 linguriță Sos de ardei iute
5 g Unt
30 g Salată
1/4 Lime

Informații nutriționale

612 Kcal
Calorii
26.7 g
Grăsimi
25.9 g
Carbohidrați
66 g
Proteine

Tacos cu guacamole

Porumb, brânză și sos iute

Una dintre cele mai populare și gustoase rețete din bucătăria mexicană, tacos cu guacamole, porumb și cașcaval.

Caracteristici:
  • Gluten Free
  • Spicy
Bucătărie

Ingrediente

  • Guacamole

  • Topping

Instrucțiuni

Share

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele:

Pași

1
Gata

Carnea

Se unge o tigaie cu ulei de măsline și se pune la foc mediu. Se adaugă carnea care se rupe în bucăți mici și se rumenește pentru câteva minute. Se adaugă sarea, piperul, cuminul, ceapa și cimbrul. Când carnea își schimbă culoarea se adaugă pasta de tomate și se gătește pentru încă 10-15 minute sau până când majoritatea lichidului s-a evaporat.

2
Gata

Legume guacamole

Se scoate pulpa unei roșii, iar restul legumelor se taie cât mai fin.

3
Gata

Guacamole

Se curăță cu o lingură avocado-ul și se zdrobește într-un bol. Când se face pastă se adaugă legumele, sucul de lime și se amestecă bine.

4
Gata

Lipia se pune pe foc împreună cu 5g de unt și se rumenește pe fiecare parte 1 minut. Primul strat este de carne, următorul de guacamole, al 3-lea salata, al 4-lea porumb, mozzarella și cheddar, al 5-lea (opțional) sos de chili.

Radu

Celiac, bucătar din pasiune și creatorul Rețetelor Fără Gluten.

precendent
Batoane cu cereale
următorul
Pâine cu usturoi
precendent
Batoane cu cereale
următorul
Pâine cu usturoi