Ingrediente
-
800 g Carne tocată de vităSau amestec vită/porc
-
2 lingurițe Sare
-
2 lingurițe Piper
-
2 lingurițe Ulei virgin de măsline
-
1 lingură Cumin
-
1 Lime
-
1/2 Ceapă
-
1 lingură Cimbru
-
500 g Roșii pasate
-
Guacamole
-
1/2 Ceapă
-
2 RoșiiDoar pulpa
-
2 Căței de usturoi
-
1 legătură Pătrunjel
-
1 Lime
-
1 Avocado
-
1 lingurită Sare
-
Topping
-
Pentru presărat Cașcaval
-
30g Porumb
-
30g Salată
-
1 linguriță Sos de ardei iute
-
5 g Unt
-
30 g Salată
-
1/4 Lime
Instrucțiuni
Pași
1
Gata
|
CarneaSe unge o tigaie cu ulei de măsline și se pune la foc mediu. Se adaugă carnea care se rupe în bucăți mici și se rumenește pentru câteva minute. Se adaugă sarea, piperul, cuminul, ceapa și cimbrul. Când carnea își schimbă culoarea se adaugă pasta de tomate și se gătește pentru încă 10-15 minute sau până când majoritatea lichidului s-a evaporat. |
2
Gata
|
Legume guacamole |
3
Gata
|
Guacamole |
4
Gata
|